Vrijblijvend aanmelden voor de actie

( de actievoorwaarden staan hieronder)

Actie – februari 2019

 

Een prachtige professionele website met 50% korting

Voor degenen die zich vrijblijvend aanmelden maak ik een complete,
degelijke en sfeervolle website voor 295 euro.

Dit is een korting van 50%.

De aanbieding geldt ook voor de ombouw of make-over van bestaande websites.

 

Waarom deze hoge korting?

Ik hou deze actie om de naamsbekendheid van Bewust Webdesign op Social Media te vergroten.

Ik lever de website met een gratis SSL certificaat, privacyverklaring en cookiemelding zodat de website voldoet aan de nieuwe wetgeving van 25 mei 2018.

De website is inclusief CMS en duidelijke handleiding. Hiermee kun je heel eenvoudig zelf de website bijhouden en aanpassen.

Makkelijker kan niet!

 

Vrijblijvend aanmelden voor deze actie kan bovenaan deze pagina

Na aanmelding stuur ik je een mail met meer informatie en mijn algemene werkwijze. Je kunt dan bekijken of dit je aanspreekt.

Zo lang de voorraad strekt! Ik kan 6 websites bouwen tegen deze actieprijs. Het kan dus zaak zijn om snel (vrijblijvend) te reageren. Je zit nergens aan vast.

Als we overeenkomen dat ik een website voor je ga maken, en we het eens zijn over de vormgeving, dan kan ik in overleg tussen 18 februari en 17 maart met het bouwen beginnen.

We werken met een duidelijk en overzichtelijk tijdschema, helemaal afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden, zodat alles volgens plan verloopt en de website op het juiste moment af is.

Een voorbeeld: Als ik 18 februari aan een website begin zal deze (indien gewenst) uiterlijk 3 weken later op 10 maart online staan. Indien je de website sneller online wilt hebben dan kunnen we meer vaart achter de bouw zetten. Geen probleem.

De website kan natuurlijk ook over een langere tijdsperiode gebouwd worden indien je daar behoefte aan hebt. Het zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat je meer tijd nodig hebt om je teksten te schrijven.
(indien je moeite hebt met teksten schrijven dan kan ik je daarmee ook helpen, vraag naar de mogelijkheden)

Het komt erop neer dat jij aangeeft op welke dag je de website online wilt hebben.

 

Heel gemakkelijk

Je bepaalt de menu-onderwerpen en schrijft de teksten die daarbij horen. Je geeft één en ander aan omtrent de vormgeving, sfeer en kleurgebruik. Ik doe de rest!

Nadat ik ben gestart met de bouw van de website heb je nog ruim genoeg tijd om aan de teksten te werken. Na het online gaan kun je zelf gemakkelijk je teksten aanpassen en bijwerken door middel van een gebruiksvriendelijke CMS.

 

Betaling

Je betaald 145 euro zodra we starten met de bouw van de website. De resterende 150 euro wordt achteraf afgerekend.

( Alle genoemde bedragen zijn ex btw )

 

Extra bonus

Domeinnaam en hosting eerste 6 maanden gratis