Wie ben ik

 

 

Michel Vishnu

Webdesigner – Googleoptimalisatie

In de jaren 90 heb ik mijn rechtenstudie afgewisseld met een yoga lerarenopleiding. In 2006 ben ik met Namaste Webdesign gestart gericht op websites voor (alternatieve) therapeuten, coaches, leraren en healers.

Interesses:

Yoga, fitness, EFT, Hearthstone, Paul Selig, Energy Healing, alternatieve geneeswijzen, Binaural Beats, Energy Medicine.

Missie en Visie

Let’s create a better world!

Update: Op dit moment zorgt het coronavirus in Nederland voor angst en verwarring. Velen zitten thuis en willen een boodschap en/of dienst naar buiten brengen. Ik help je om hetgeen je wilt aanbieden snel naar buiten te brengen.

Je kunt bij mij rekenen op zeer lage kosten. Laten we met z’n allen deze situatie aanpakken.

Neem vrijblijvend contact met me op en omschrijf hetgeen je wilt aanpakken en bereiken. Je krijgt van mij heel snel antwoord!

Ik help je snel aan een nieuwe website of pas je bestaande website voor je aan!